Sales Developer (SaaS)

Solliciteer nu

Sales Developer (SaaS)

Parttime I Fulltime · Amsterdam

Wil jij al je commerciële talent benutten? Ben je tech savvy? En ben je op zoek naar een rol met vrijheid waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes? Zoek dan niet verder.

Als Sales bij Crowdtech ben je het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende aanvragen en benader je actief potentiële klanten, in Nederland en (ver) daarbuiten. Je bent verantwoordelijk voor het hele salestraject. Van eerste contactmoment tot en met het ‘closen’ van de deal. Zo draag je bij aan onze ambitie om klanten over de hele wereld te voorzien van de allerbeste onderzoekssoftware: Crowdtech Insights.

Crowdtech verkleint zo samen met jou de kloof tussen organisaties en de consument.

Wat ga je doen?
Jij zorgt samen met het Customer Success Team dat er elk kwartaal nieuwe klanten gebruik gaan maken van Crowdtech Insights. Het team is vaak aanwezig op kantoor in Amsterdam (gezellig en handig!), maar werkt ook geregeld vanuit huis.

+ Aanvragen die binnenkomen via de salesinbox volg je zo snel mogelijk op. Bij het eerste contactmoment kwalificeer je de lead en spreek je vervolgstappen af.

+ Je benadert 'de markt' pro-actief. Er worden salesacties bedacht waar jij mee aan de slag kunt. Je bent dus niet bang op te bellen😉.

+ Crowdtech werkt met de nieuwste salestechnologieën die jouw leven makkelijk maken. Denk hierbij aan een gebruikersvriendelijk CRM-systeem (Hubspot) en website tracking om een beeld te krijgen van in Crowdtech geïnteresseerde organisaties.

+ Samen met Marketing worden er campagnes opgetuigd die moeten zorgen voor aanwas van leads. Ter aanvulling kijk je vanuit Sales hoe je proactief in contact kan komen met potentiële klanten. Bellen werkt het beste!

+ Je bent een ster in luisteren en doorvragen om de behoefte echt boven water te krijgen.Goed communiceren en je afspraken nakomen, zijn erg belangrijk. Dus je weet mondeling en op schrift hoe je professioneel over moet komen. 

+ In dashboards kun je zien waar actie nodig is en hoe de salespipeline eruit ziet. Ga je de bonus halen? Of moet je nog ergens achteraan bellen?

+ Ambitieus? Daar is alle ruimte voor. Wij bieden, naast coaching door ervaren teamleden, de mogelijkheid je talent verder te laten ontwikkelen met trainingen en begeleiding.

Wie ben jij?
+ Je houdt van innovatie en bent tech savvy.

+ Je hebt een commerciële drive, bent proactief en vasthoudend.

+ Je bent een echte teamplayer, maar wilt net iets meer scoren dan de rest 😉.

+ Je bent van nature sociaal en nieuwsgierig.

+ Je hebt tenminste een HBO-opleiding afgerond.

+ Ervaring met het verkoop van SaaS-oplossingen is een pré.

+ Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

Het team
Je komt in het sales team van Crowdtech waarin iedereen zijn taak heeft en voor elkaar klaar staat, met als doel er een groot succes van te maken. Dit team is verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet en onderhoudt op dagelijkste basis contact met nieuwe en bestaande klanten zoals Achmea, Jumbo, Albert Heijn, HEMA, Heineken, NS, Wereld Natuur Fonds, etc. 

Joost Korse

Director of Customer Success

Moreno King

Online Marketeer

Bente

Customer Success Manager

Wat kun je verwachten?

Even voorstellen
Crowdtech is een scale-up in het ontwikkelen en leveren van een all-in one-oplossing voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als SaaS bedrijf zijn we volop in groei en dat voel je. Naast dat we in Nederland organisaties helpen met het doen van onderzoek, doen we dat inmiddels ook in de rest van de wereld. Ons succes? Onze missie en onze mensen. Bij Crowdtech houden we namelijk van ondernemen en vooruitgang, zonder dat we de klant uit het oog verliezen. Die staat bij ons op één. Dit doen we met een team van IT specialisten, Projectmanagers, Customer Success Managers en onze Helpdesk helden.

Neem de stap en solliciteer
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Eerst nog wat meer info? Neem contact op met onze Director of Customer Success Joost Korse via werkenbij@crowdtech.nl of bel 06 21 49 80 43.