Op zoek naar een stage plek?

Solliciteer nu

Op zoek naar een stage plek?

Full-time / Part-time · Amsterdam/Remote

Ben je tech savvy? En ben je op zoek naar een stage plek waar je direct verantwoordelijkheid krijgt? Zoek dan niet verder.

Crowdtech levert al 20 jaar zeer geavanceerde software dat gebruikt wordt voor marktonderzoek door ruim 200 A-merken in Nederland, Europa en Noord-Amerika. Miljoenen respondenten doen mee aan online onderzoek als vragenlijsten, panels en communities. Crowdtech heeft de ambitie om klanten over de hele wereld te voorzien van de allerbeste onderzoekssoftware: Crowdtech Insights.

Crowdtech verkleint zo de kloof tussen organisaties en de consument. En hier kunnen we hulp bij gebruiken! 

Dus ben jij op zoek naar een stage in Support, Marketing of Sales? Onder begeleiding van ervaren specialisten? Solliciteer vandaag nog. 

Wat ga je doen?
Er zijn diverse stageplekken binnen Crowdtech. Binnen het Marketing-team, Customer Success team of Support team. De rollen worden op maat gemaakt. Kortom, we overleggen welke activteiten jou het beste helpen in jouw ontwikkeling. Zo kunnen we goed beoordelen wie jou gaat begeleiden. Het team is vaak aanwezig op kantoor in Amsterdam (gezellig en handig!), maar werkt ook geregeld vanuit huis.

+ Support (MBO+): helpdesk telefoon/ chat/ e-mail, bugs overleggen met IT-Support, etc. 

+ Marketing (HBO+): content creatie, customer journey optimalisatie, marketing campagnes opzetten, socials en website onderhouden, etc. 

+ Sales (HBO+): business development, salesproces optimalisatie, salesproposities aanscherpen, leads opvolgen, etc. 

Meer informatie over één van de openstaande rollen? Neem gerust contact op via werkenbij@crowdtech.nl

Ambitieus? Daar is alle ruimte voor. Wij bieden, naast coaching door ervaren teamleden, bij een succesvolle stage het vooruitzicht op een vaste baan!

Wie ben jij?
+ Je houdt van innovatie en bent tech savvy.

+ Je bent proactief en een echte teamplayer.

+ Je bent van nature sociaal en nieuwsgierig.

+ Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands (Engels is mooi meegenomen).

Het team
Je komt in het team van Crowdtech waarin iedereen zijn taak heeft en voor elkaar klaar staat, met als doel er een groot succes van te maken. 

Noleen van Ingen

Content Specialist

Jamal Allam

Junior Sales Developer

Moreno King

Online Marketeer

Bente

Customer Success Manager

Wat kun je verwachten?

Even voorstellen
Crowdtech is een scale-up in het ontwikkelen en leveren van een all-in one-oplossing voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als SaaS bedrijf zijn we volop in groei en dat voel je. Naast dat we in Nederland organisaties helpen met het doen van onderzoek, doen we dat inmiddels ook in de rest van de wereld. Ons succes? Onze missie en onze mensen. Bij Crowdtech houden we namelijk van ondernemen en vooruitgang, zonder dat we de klant uit het oog verliezen. Die staat bij ons op één. Dit doen we met een team van IT specialisten, Projectmanagers, Customer Success Managers en onze Helpdesk helden.

Neem de stap en solliciteer
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Eerst nog wat meer info? Neem contact op via werkenbij@crowdtech.nl of bel 020 412 0812.