Helpdeskmedewerker

Solliciteer nu

Helpdeskmedewerker

Fulltime · AmsterdamBen jij nieuwsgierig naar technologie? En help jij graag anderen bij problemen?  

Als helpdeskmedewerker van Crowdtech ben je het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van onze software. Je zorgt ervoor dat vragen van onze gebruikers snel worden opgelost. Voor vragen die jij niet direct kunt oplossen of behandelen, schakel jij veelvuldig met directe collega’s van de IT-supportafdeling. Je volgt het verloop hiervan op de voet en houdt de gebruiker op de hoogte van de status. Zo draag je bij aan onze ambitie om onze gebruikers over de hele wereld optimaal gebruik te laten maken van de allerbeste onderzoekssoftware: Crowdtech Insights.

Crowdtech verkleint zo samen met jou de kloof tussen organisaties en de consument

Wat ga je doen
Jij zorgt samen met het Support & Projects team voor tevreden gebruikers en een optimaal gebruik van het platform. Het team is vaak aanwezig op kantoor in Amsterdam (gezellig en handig!), maar werkt ook geregeld vanuit huis.

+ Je bent het eerste aanspreekpunt van de gebruikers van onze software en weet hen vlot op weg te helpen als ze vragen hebben hierover.

+ Vaak worden er vragen gesteld via de telefoon, en ook via de chat en de mail komen er vragen binnen. Je bent dan ook in staat om zowel mondeling als schriftelijk een heldere uitleg te geven en snel hun probleem te doorgronden.

+ Ook respondenten kunnen met hun vragen bij jou terecht. Met jouw uitleg kunnen zij weer deelnemen aan het onderzoek en bijdragen aan waardevolle resultaten voor onze opdrachtgevers.

+ Wij hebben geen vaste belscripts zoals bij grote callcenters, wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak. Wel staan de collega’s uit jouw team en een uitgebreide handleiding voor je klaar om je te ondersteunen bij alle vragen.

+ Een goed begin is het halve werk: wij organiseren elke maand gebruikerstrainingen voor onze (nieuwe) gebruikers om hen alle functionaliteiten van de software te leren, zowel online als op locatie. Zodra je er klaar voor bent, word jij één van onze vaste trainers.

+ En door de continue innovatie in onze software is er altijd wat te doen, zoals het informeren van de gebruikers over veranderingen en ondersteuning bij het aanpassen van hun instellingen. Regelmatig maak je deel uit van een werkgroep waarbij je met een klein team aan een tijdelijk project werkt.

+ Ambitieus? Daar is alle ruimte voor. Wij bieden, naast coaching door ervaren teamleden, de mogelijkheid je talent verder te laten ontwikkelen met trainingen en begeleiding.

Wie jij bent
+ Je houdt van innovatie en bent tech savvy.

+ Heb je een afgeronde Mbo-opleiding.

+ Spreek je perfect Nederlands. Engels is een pre.

+ Je bent handig in het gebruik van computers en software. Jouw familie en vrienden vragen jou dan ook altijd om hulp als het gaat om het oplossen van computer of softwareproblemen. 

+ Je weet de oplossing in eenvoudige taal uit te leggen en hebt geduld. Ook ben je klantgericht en vind je het leuk om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. 

Het team
Bij Crowdtech werken 25 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer, de ontwikkeling en de verkoop van Crowdtech Insights. Onze software wordt continu doorontwikkeld en kent ook steeds meer gebruikers buiten Nederland. Je komt te werken in het Support & Projects team. Dit team bestaat uit vijf medewerkers en staat in direct contact met het IT-development team.  

Linda

Product Specialist Survey & API

Jeroen

Support Engineer

Jordy

Helpdeskmedewerker

Melvin

Manager Projects & Support

Wat je kunt verwachten

Even voorstellen
Crowdtech is een scale-up in het ontwikkelen en leveren van een all-in one-oplossing voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als SaaS bedrijf zijn we volop in groei en dat voel je. Naast dat we in Nederland organisaties helpen met het doen van onderzoek, doen we dat inmiddels ook in de rest van de wereld. Ons succes? Onze missie en onze mensen. Bij Crowdtech houden we namelijk van ondernemen en vooruitgang, zonder dat we de klant uit het oog verliezen. Die staat bij ons op één. Dit doen we met een team van IT specialisten, Product Specialisten, Customer Success Managers en onze Helpdesk helden.

Neem de stap en solliciteer
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Eerst nog wat meer info? Neem contact op met onze Managing Director Daniel Nokes via 06 230 27 394 of stuur een mail naar: werkenbij@crowdtech.nl.

Een persoonlijkheid - en drijfverentest maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.