Customer Success Manager (SaaS)

Solliciteer nu

Customer Success Manager (SaaS)

Full-time / Part-time · Amsterdam

Wil jij al je commerciële talent benutten? Ben je tech savvy? En ben je op zoek naar een rol met vrijheid waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes? Zoek dan niet verder.

Als Customer Success Manager bij Crowdtech ben je het eerste aanspreekpunt voor een deel van onze klanten (oftewel gebruikers van het platform). Je bent verantwoordelijk voor het hele customer success plan bij een groep klanten. Op basis van het klantsegmentatieplan ga jij klanten helpen, informeren en inspireren. Zo zorg je ervoor dat wij blije klanten hebben die klant blijven én help je hen verder door nog meer gebruik te maken van andere onderdelen van het platform. Zo draag je bij aan onze ambitie om klanten over de hele wereld te voorzien van de allerbeste onderzoekssoftware: Crowdtech Insights.

Crowdtech verkleint zo samen met jou de kloof tussen organisaties en de consument.

Wat ga je doen?
Jij zorgt samen met het Customer Success Team dat er elk kwartaal de doelstellingen worden behaald. Jij onderhoudt actief de relatie en verzekert zo de groei van jouw accounts. Het minimaliseren van de churn en zorgdragen voor upselling behoren tot jouw belangrijkste taken. Het team is vaak aanwezig op kantoor in Amsterdam (gezellig en handig!), maar werkt ook geregeld vanuit huis.

+ Je geeft productdemonstraties en webinars. 

+ Je doet onderzoek naar de marktontwikkelingen voor de product roadmap.

+ Je analyseert klantgegevens om de klantervaring te verbeteren.

+ Je verzorgt het onboardingsproces van nieuwe klanten. 

+ Crowdtech werkt met de nieuwste salestechnologieën die jouw leven makkelijk maken. Denk hierbij aan een gebruikersvriendelijk CRM-systeem (Hubspot).

+ Samen met Marketing worden er campagnes opgetuigd die moeten zorgen voor inspiratie bij klanten.

+ Je bent een ster in luisteren en doorvragen om de behoefte echt boven water te krijgen.Goed communiceren en je afspraken nakomen, zijn erg belangrijk. Dus je weet mondeling en op schrift hoe je professioneel over moet komen. 

+ In dashboards kun je zien waar actie nodig is en hoe de salespipeline eruit ziet. Ga je de bonus halen? Of moet je nog ergens achteraan bellen?

+ Ambitieus? Daar is alle ruimte voor. Wij bieden, naast coaching door ervaren teamleden, de mogelijkheid je talent verder te laten ontwikkelen met trainingen en begeleiding.

Wie ben jij?
Je bent zelfstandig, ondernemend en vlot in de communicatie. Je weet door je klantgerichtheid en tech savviness klantwensen eenvoudig te vertalen naar technologische oplossingen. Op deze manier weet je onze klanten ervan te overtuigen om voor een Crowdtech oplossing te kiezen. 

+ Minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. 

+ Affiniteit met software/clouddiensten.

+ Je hebt een commerciële drive, bent proactief en vasthoudend.

+ Je bent een echte teamplayer, maar wilt net iets meer scoren dan de rest 😉.

+ Je bent van nature sociaal en nieuwsgierig.

+ Je bent in het bezit van een rijbewijs 

+ Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

Het team
Het commerciële team bestaat uit 3 ondernemende collega’s. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verder uitbouwen en verkopen van ons platform aan nieuwe klanten. Je gesprekspartners zijn onderzoekers, marketing -, HR- en IT-managers bij internationale en nationale bedrijven zoals Coca-Cola, Footlocker, Videoland, ABN AMRO, gemeentes en onderzoeksbureaus.

Joost Korse

Director of Customer Success

Moreno King

Online Marketeer

Bente

Customer Success Manager

Wat kun je verwachten?

Even voorstellen
Crowdtech is een scale-up in het ontwikkelen en leveren van een all-in one-oplossing voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als SaaS bedrijf zijn we volop in groei en dat voel je. Naast dat we in Nederland organisaties helpen met het doen van onderzoek, doen we dat inmiddels ook in de rest van de wereld. Ons succes? Onze missie en onze mensen. Bij Crowdtech houden we namelijk van ondernemen en vooruitgang, zonder dat we de klant uit het oog verliezen. Die staat bij ons op één. Dit doen we met een team van IT specialisten, Projectmanagers, Customer Success Managers en onze Helpdesk helden.

Neem de stap en solliciteer
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct. Eerst nog wat meer info? Neem contact op met onze Director of Customer Success Joost Korse via werkenbij@crowdtech.nl of bel 06 21 49 80 43.